Services en abonnementen

Een service- en onderhoudsabonnement van huis-probleemoplosser OkkeBouw biedt flinke voordelen:

  • U weet dat u altijd aan de beurt komt
  • U weet wie er komt
  • U weet dat er aan u wordt gedacht
  • U weet dat kleine gebreken direct worden hersteld
  • U weet dat u huis jaarlijks onder de loep wordt genomen
  • U weet dat er een organisatie achter staat die z’n sporen heeft verdiend

De meeste abonnementen zijn gericht op één vakgebied: de schilder biedt schilderonderhoud aan, de installateur een abonnement voor het onderhoud van de cv ketel. Voortaan heeft u nog maar 1 nummer nodig, want OkkeBouw heeft alles voor in en om het huis in 1 hand.

Standaard bieden we twee soorten abonnementen

Het Inspectie-abonnement:
We bezoeken u jaarlijks, we doorkruisen het huis, klimmen op het dak, kruipen in de kruipruimte, lopen alle ramen en deuren na, bekijken de dakgoot. Kortom, een volledige check van uw woning of gebouw. En natuurlijk pakken we het vervangen van een lampje gewoon even mee… Op basis hiervan stellen we een rapport op waarin we aanbevelingen doen voor benodigde acties. Hierbij geven we ook een indicatie van de kosten (dankzij onze expertise als bouwbedrijf is dit een reële weergave van de werkelijkheid). Kosten van dit abonnement bedragen jaarlijks € 245,00 (inclusief btw).

Het Onderhoudspunten-abonnement:
Dit abonnement geeft u recht heeft op totaalonderhoud. Jaarlijks is inbegrepen een inspectie met een onderhoudsplan, een stappenplan én 50 onderhoudspunten. Vrij te besteden aan werkzaamheden aan uw huis naar keuze: werk voor de timmerman, voor de schilder, de loodgieter, de tuinman, de interieurontwerper. Uiteraard wordt alles naar uw wens en vraag geregeld door OkkeBouw. We houden de punten bij en als ze op zijn, geldt een gereduceerd uur-tarief. Voor € 125,00 per maand spaart u zo voor het onderhoud van uw woning *.

Een verstopte leiding, een loszittende schakelaar, een piepende deur of slecht lopend raam, een gebarsten of lekke ruit, het herstellen van inbraakschade, het vervangen van een rot stuk hout, het aanbrengen van een hardstenen drempel, het vervangen van een oven of magnetron, het schoonmaken van de tuin, het vervangen van het lood van een dakkapel, vernieuwen van een dakgoot, het uitvoeren van schilderwerk, reparatie van de cv ketel, het herstel van een schoorsteen, het vervangen van een kozijn.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

* Het bedrag dat u reserveert voor onderhoud en vervanging, hangt natuurlijk sterk af van de leeftijd, grootte en kwaliteit van de woning. De Vereniging Eigen Huis beveelt een bedrag aan tussen de € 75 en € 250 per maand. De punten waarvoor u jaarlijks betaalt, zijn anderhalf jaar geldig. Daarna vervallen ze. Het abonnementsgeld wordt gestort op een rekening die onder strikte accountantscontrole staat. Vraag naar de voorwaarden.